AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmada kara üzüm görmek

Kahve falında asmada kara üzüm görmek

Kahve falında asmada kara üzüm görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asmada kara üzüm gördüyseniz:

  • Bazı konularda serzenişte bulunmak, onay vermemek veya tenkit etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında asmada kara üzüm görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara üzüm asması görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm asması dikmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, varolan borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asma üzüm şırası görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, maceralara atılacağına işaret eder.

Kahve falında asmada yeşil üzüm görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işarettir.

Kahve falında asmadan üzüm koparmak yemek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, elinize para geçeceğine işarettir.

Kahve falında üzüm asmaları görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kısmetinin hep açık olacağına yorulur.

Kahve falında asma üzüm görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir