AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil üzüm asması görmek

Kahve falında yeşil üzüm asması görmek

Kahve falında yeşil üzüm asması görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, sahip olacağı malın faazlalığına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kalp kırmaya, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm asması gördüyseniz:

  • Karşı çıkmak yerine, bırakın rahatlasınlar.

Kahve falında yeşil üzüm asması görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asmada yeşil üzüm görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asmada kara üzüm görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma üzüm yemek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine delalettir.

Kahve falında siyah üzüm asması görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asmadan üzüm koparmak yemek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında asmada üzüm yemek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir