AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmadan üzüm kesmek

Kahve falında asmadan üzüm kesmek

Kahve falında asmadan üzüm kesmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına inanılır.

Kahve falında asmadan üzüm kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere güvenmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Kahve falında asmadan üzüm kesmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında üzüm asmaları görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalettir.

Kahve falında üzüm asması dikmek iç dünyasının güzelleşeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında asmadan üzüm yemek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında asmada kara üzüm görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asma üzüm yemek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında üzümlü asma görmek kazancınızın artacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında üzüm ve asma görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir