AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmada üzüm toplamak

Kahve falında asmada üzüm toplamak

Kahve falında asmada üzüm toplamak rızkının da çoğalacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asmada üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Belli alanlarda öne atılmak yerine beklemek daha akıllıca olabilir.

Kahve falında asma üzüm toplamak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında asmada üzüm toplamak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında asmadan üzüm toplamak kötü bir habere veya tehlikeye, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz üzüm asması görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında asma ağacı ve üzüm görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm asması görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma üzümü yemek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret eder.

Kahve falında asmada yeşil üzüm görmek yeni girişimlerde bulunacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir