AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma üzüm toplamak

Kahve falında asma üzüm toplamak

Kahve falında asma üzüm toplamak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sağlığın da bozulacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, iyi halin geleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında asma üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında asma üzüm toplamak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, düzenin kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asmadan üzüm toplamak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına alamet eder.

Kahve falında asmada üzüm toplamak aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında asma üzüm yemek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, malının artacağına delalet eder.

Kahve falında kara üzüm asması görmek günahların af olacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asmadan üzüm koparmak yemek güç kaybedeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asmadan siyah üzüm yemek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir