AnaSayfa / Genel / Kahve falında misk kokusu görmek

Kahve falında misk kokusu görmek

Kahve falında misk kokusu görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, gözünün yaşını sileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misk kokusu gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız.

Kahve falında misk koku duymak mutlu günler yaşanacağına, üzüntülü haberler alacağına inanılır.

Kahve falında misk kokusu görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misk kokusu duymak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında miski amber görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında misk sürünmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misk görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, malın bereketinin artmasına yorulmaktadır.

Kahve falında misk sürmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misk amber görmek sayılacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir