AnaSayfa / Genel / Kahve falında misk sürmek

Kahve falında misk sürmek

Kahve falında misk sürmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misk sürmek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki ya da sağlığınızla ilgili konularda kontrolü ele almaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında misk sürmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalettir.

Kahve falında misk kokusu duymak bazı tartışmalar yaşayacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misk koku duymak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misk amber görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında misk kokusu görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında misk koklamak ailesindeki huzurun bozulacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında miski amber görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında misk kedisi görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, fal sahibinin içine kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir