AnaSayfa / Genel / Kahve falında miski amber görmek

Kahve falında miski amber görmek

Kahve falında miski amber görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, başarılarının takdir edileceğine, yüksek bir makamı olacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, iyiliğe kavuşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında miski amber gördüyseniz:

  • Yeni planları devreye sokabilirsiniz.

Kahve falında miski amber görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında misk amber görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında misk koklamak daha büyük saygınlık kazanılacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misk görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, sorunlarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında misk sürünmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misk kokusu görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına alamet eder.

Kahve falında misk kokusu duymak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misk kedisi görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, aksiliklerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir