AnaSayfa / Genel / Kahve falında misk görmek

Kahve falında misk görmek

Kahve falında misk görmek geçim derdine gireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret eder.

Kahve falında misk gördüyseniz:

  • Tam da vazgeçmek üzereyken, hayatın getirilerinden maksimumda faydalanmak üzeresiniz.

Kahve falında miski amber görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misk amber görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misk kokusu duymak sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misk sürünmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misk koklamak farklı sosyal ortamlara gireceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında misk kokusu görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında misk sürmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine inanılır.

Kahve falında misk koku duymak kötü ve zor günler geçireceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir