AnaSayfa / Genel / Kahve falında misk koku duymak

Kahve falında misk koku duymak

Kahve falında misk koku duymak bol dua edeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hedeflerine ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misk koku duymak gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Kahve falında misk koku duymak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, bereket ve zenginlik olacağına tabir olunur.

Kahve falında misk kokusu duymak yaşamdan istediklerini alacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misk kokusu görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında misk sürünmek rakiplerin alt edileceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misk koklamak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında misk sürmek yapılan işte yalnız kalınacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında miski amber görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında misk kedisi görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir