AnaSayfa / Genel / Kahve falında misk sürünmek

Kahve falında misk sürünmek

Kahve falında misk sürünmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında misk sürünmek gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanız ani hareketler yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında misk sürünmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında misk koklamak hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, işlerinde berekete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında misk kokusu görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında misk kokusu duymak hem ün sahibi olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında misk kedisi görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Kahve falında misk görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Kahve falında misk amber görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, büyük başarıla kazanacağına yorulur.

Kahve falında miski amber görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir