AnaSayfa / Genel / Kahve falında misk amber görmek

Kahve falında misk amber görmek

Kahve falında misk amber görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına inanılır.

Kahve falında misk amber gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmadan önce olayların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında miski amber görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında misk amber görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında misk kedisi görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misk kokusu duymak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misk sürünmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misk kokusu görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında misk sürmek sonunda maddi zarara gireceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında misk koklamak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir