AnaSayfa / Genel / Kahve falında misk koklamak

Kahve falında misk koklamak

Kahve falında misk koklamak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kendisine uğur getireceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında misk koklamak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Kahve falında misk koklamak düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında misk kokusu görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında misk kokusu duymak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sorunların tek kalemde silineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misk amber görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına delalettir.

Kahve falında misk sürmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında miski amber görmek işinde terfi alacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine tabir olunur.

Kahve falında misk sürünmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında misk kedisi görmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir