AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden mısır toplamak

Kahve falında bahçeden mısır toplamak

Kahve falında bahçeden mısır toplamak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden mısır toplamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığına göz attığınızda, kendi yerinizi daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında bahçeden mısır toplamak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede mısır görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına işaret eder.

Kahve falında bahçeye mısır ekmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan mısır toplamak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında süt mısır toplamak çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır toplamak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında taze mısır toplamak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında mısır koçanı toplamak başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir