AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır tarlasında olmak

Kahve falında mısır tarlasında olmak

Kahve falında mısır tarlasında olmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, gelirinin eksileceğine inanılır.

Kahve falında mısır tarlasında olmak gördüyseniz:

  • Sadece normale dönüyor.

Kahve falında mısır tarlasından mısır toplamak sorunlarının çözüleceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında tarlaya mısır dikmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında koşmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, rızıksız kalacağına delalettir.

Kahve falında mısır tarlasında olmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş mısır tarlası görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mısır tarlasına girmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır tarlası kazmak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, barış için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada mısır toplamak elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir