AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır tarlasına görmek

Kahve falında mısır tarlasına görmek

Kahve falında mısır tarlasına görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır tarlasına gördüyseniz:

  • Daha fazla gülmek ev eğlenmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında kendini mısır tarlasında görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında koşmak hayatının belli bir rutine oturacağına, sonuçtan memnun kalacağına işaret eder.

Kahve falında mısır tarlasında olmak yüksek makamlara geleceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya mısır dikmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında tarlada mısır toplamak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasına görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır tarlası kazmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok farklı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlaya mısır ekmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir