AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya mısır dikmek

Kahve falında tarlaya mısır dikmek

Kahve falında tarlaya mısır dikmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, memur ise terfi edeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya mısır dikmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin yerine gelmesinin bir diğer anlamı da değişiklik yapmak unutmamalısınız.

Kahve falında tarlaya mısır dikmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere delalettir.

Kahve falında mısır dikmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında mısır tarlasında olmak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında mısır tarlası kazmak kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş mısır tarlası görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında mısır tarlası sulamak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada mısır toplamak pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında koşmak ömrünün uzun olacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir