AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır kazmak

Kahve falında mısır kazmak

Kahve falında mısır kazmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, aniden evlilik kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mısır kazmak gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız olasıdır.

Kahve falında mısır tarlası kazmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır kazmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dere kazmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında yolu kazmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında kuyu kazdığını görmek bilakis malının çoğalacağına, yaşama isteğinin artacağına inanılır.

Kahve falında çukur kazmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında kabir kazmak maddi sıkıntısı olmayacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kum kazmak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir