AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır suyu içmek

Kahve falında mısır suyu içmek

Kahve falında mısır suyu içmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır suyu içmek gördüyseniz:

  • Görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.

Kahve falında mısır suyu içmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında mısır çorbası içmek kısmetinin artacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde mısır görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında cami avlusundan su içmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın elinden su içmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında oruçken su içmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında hortumla su içmek sorunlarını aşacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir