AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde mısır görmek

Kahve falında suyun içinde mısır görmek

Kahve falında suyun içinde mısır görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde mısır gördüyseniz:

  • Karşılığında bir şey vaat etmeden bazı beklentileri olan kişilere olumlu cevap vermek istemeyebilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde mısır görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında mısır suyu içmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içinde az su olan havuz görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde altın toplamak maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, bereketin ve verimin geleceğine işarettir.

Kahve falında arabayı suyun içinde görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde yeşil yılan görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulur.

Kahve falında eşini suyun içinde görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde kaldığını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, eksiği kendinde bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir