AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla su içmek

Kahve falında hortumla su içmek

Kahve falında hortumla su içmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumla su içmek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında hortumla su içmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortumdan su içmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla su fışkırtmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla su görmek huzursuzluk yaşanacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında siyah su hortumu görmek karamsar olacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında su hortumu tutmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, yapılan hataların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında su hortumu görmek zenginlik kazanacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında su akan hortum görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, yönetici makamına oturacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir