AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçken su içmek

Kahve falında oruçken su içmek

Kahve falında oruçken su içmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, canını sıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçken su içmek gördüyseniz:

  • Yalnız da olsa, önemsediğiniz fikir veya planlarınızı gerçeğe dönüştürme zamanıdır.

Kahve falında oruçlu iken unutup su içmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orucu unutup su içmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken su içmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruç olduğunu unutup su içmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu su içmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçluyken su içmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oruçken su içmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu olduğunu unutup su içmek yaraların merheminin bulunulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir