AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır çorbası içmek

Kahve falında mısır çorbası içmek

Kahve falında mısır çorbası içmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, ağız tadından olacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır çorbası içmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız çevrenizde sizinle ilgillenen bir erkekten aldığınız bir teklif hakkında kararsızlığa düşebilirsiniz.

Kahve falında mısır çorbası içmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında mısır çorbası yemek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında mısır çorbası görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işkembe çorbası içmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yoğurtlu çorba içmek hasta olanın da iyileşeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında mercimek çorbası içmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı çorba içmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir