AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum serpmek

Kahve falında kum serpmek

Kahve falında kum serpmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum serpmek gördüyseniz:

  • Olayları hafife alabilir veya çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında kum serpmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında şeker serpmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında ateşe su serpmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine su serpmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve tuz serpmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, işlerinin kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yere su serpmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç serpmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında birisine su serpmek çok mutlu olunacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir