AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır hamuru görmek

Kahve falında mısır hamuru görmek

Kahve falında mısır hamuru görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, alın terinin karşılığını alacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, büyük borçlar alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında mısır hamuru gördüyseniz:

  • En güvendiğiniz durumlarda bile tökezleyebilirsiniz.

Kahve falında mısır hamuru görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında yenmiş mısır görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, el açmayacağına inanılır.

Kahve falında mısır un görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden mısır toplamak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mısırın piştiğini görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan mısır aldığını görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, sorunların kalmayacağına inanılır.

Kahve falında mısır serpmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir