AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır unundan hamur yapmak

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak desteksiz kalacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak gördüyseniz:

  • Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında unu hamur yapmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında unla hamur yapmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Kahve falında mısır unu almak işlerinin zarara uğrayacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında mısır unu görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına inanılır.

Kahve falında mısır un görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına inanılır.

Kahve falında mısır unu yemek ticaret ehli olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında mısır hamuru görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir