AnaSayfa / Genel / Kahve falında yenmiş mısır görmek

Kahve falında yenmiş mısır görmek

Kahve falında yenmiş mısır görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında yenmiş mısır gördüyseniz:

  • Bir seyahat söz konusu olabilir.

Kahve falında yenmiş mısır görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amca ve yenge görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengesiyle evlenmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yenge öpmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında amca ve yengeyi görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yengeyle evlenmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yengeyi dövmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yenı araba almak çok zor günler geçireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir