AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısırın piştiğini görmek

Kahve falında mısırın piştiğini görmek

Kahve falında mısırın piştiğini görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, daha kötü günler yaşayacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısırın piştiğini gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, işe yaramayan ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında mısırın piştiğini görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi alamet eder.

Kahve falında ciğer piştiğini görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın piştiğini görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında köfte piştiğini görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek piştiğini görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalettir.

Kahve falında buğday piştiğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yufka ekmek piştiğini görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek piştiğini görmek hızlanacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir