AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır un görmek

Kahve falında mısır un görmek

Kahve falında mısır un görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, makbul olmayan işler yapacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine delalet eder.

Kahve falında mısır un gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Kahve falında mısır unu almak maddi zararlara uğrayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır unu yemek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, geç de olsa huzura erileceğine inanılır.

Kahve falında mısır unu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına delalettir.

Kahve falında mısır un görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, imkânlarının da genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak aralarındaki iletişimin bozulacağına, kasasının ağırlaşacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalette mısır görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında yanmış patlamış mısır görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında mısır kızartmak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir