AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolonya dökmek

Kahve falında kolonya dökmek

Kahve falında kolonya dökmek ticaretinin büyüyeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kolonya dökmek gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında misafirlere kolonya dökmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolonya dökmek prestij kaybı yaşayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında eline kolonya dökmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolonya sürmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon kolonyası içmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kolonya koklamak kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, sağlam bir kariyer edineceğine inanılır.

Kahve falında lavanta kolonyası görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saça kolonya sürmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, eşinden yana huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir