AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir terliği görmek

Kahve falında misafir terliği görmek

Kahve falında misafir terliği görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına delalettir.

Kahve falında misafir terliği gördüyseniz:

  • Değerli bir ilişki kurmanın yolu sağlıklı iletişimden geçiyor.

Kahve falında misafir terliği görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında misafire terlik görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafire terlik vermek hırsızlık yapacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil terlik görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli terlik görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terlikle gezmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah terlik vermek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda terlik kaybetmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, şansının da döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir