AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire terlik görmek

Kahve falında misafire terlik görmek

Kahve falında misafire terlik görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sonradan da çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misafire terlik gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz geçmişte kaçırdığınız fırsatları yakalamanıza yardım edebilir.

Kahve falında misafire terlik görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafire terlik vermek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine yorulur.

Kahve falında misafir terliği görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında mor terlik giymek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına yorulur.

Kahve falında birisine terlik atmak kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, ticaretinin de hızlanacağına rivayet eder.

Kahve falında terlik satmak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, başkalarının malına göz dikeceğine delalettir.

Kahve falında namaz terliği görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu terlik görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir