AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah terlik vermek

Kahve falında siyah terlik vermek

Kahve falında siyah terlik vermek aile hayatının sorunlarla dolacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Kahve falında siyah terlik vermek gördüyseniz:

  • Kimsenin dikkatini çekmek için harcama yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında siyah topuklu terlik görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah deri terlik görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah terlik vermek kişinin adeta gençleşeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah terlik görmek çaresiz durumlarda kalacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet eder.

Kahve falında siyah terlik giymek yeni başlangıçlar yapacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah terlik kaybetmek maddi kriz yaşanacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah erkek terliği görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah ev terliği görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir