AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda terlik kaybetmek

Kahve falında suda terlik kaybetmek

Kahve falında suda terlik kaybetmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, rahat nefes alınacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda terlik kaybetmek gördüyseniz:

  • Diplomatik olmamanız durumunda karşı taraf üzerinde oldukça olumsuz bir etki yaratabilirsiniz.

Kahve falında suda terlik kaybetmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında suda terlik görmek onu uyaracağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında terliğinin eşini kaybetmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, işlerinin de rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında terliğinin birini kaybetmek gelişiminin hız kazanacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulur.

Kahve falında terliğin birini kaybetmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine işaret eder.

Kahve falında terlik kaybedip bulmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ve terlik kaybetmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında terlik teki kaybetmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir