AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire terlik vermek

Kahve falında misafire terlik vermek

Kahve falında misafire terlik vermek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, işlerinin düzene gireceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında misafire terlik vermek gördüyseniz:

  • Küçük bir maddi sarsıntı yaşamanız olasıdır.

Kahve falında misafire terlik vermek içinin kıpır kıpır olacağına, kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafir terliği görmek çaresiz durumlarda kalacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına işaret eder.

Kahve falında misafire terlik görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına yorulur.

Kahve falında eski terlik görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Kahve falında terlik bulmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, darlanacağına işaret eder.

Kahve falında büyük terlik görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tuvalet terliği görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok önemli noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında terlik yapmak rahat yüzü göreceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir