AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil terlik görmek

Kahve falında yeşil terlik görmek

Kahve falında yeşil terlik görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına yorulur.

Kahve falında yeşil terlik gördüyseniz:

  • Geri dönüşü olabilecek yatırımlar hariç, diğer konulara itibar etmemenizde fayda var.

Kahve falında yeşil terlik görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek terliği almak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına yorulur.

Kahve falında mavi terlik almak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında terlikle dolaşmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı terlik giymek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında terlik satın almak rızkının her geçen gün daha da artacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terliklerini kaybettiğini görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu terlik görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir