AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlikle gezmek

Kahve falında terlikle gezmek

Kahve falında terlikle gezmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, işinin başına geçeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terlikle gezmek gördüyseniz:

  • Heyecan verici planlar yapabilirsiniz ya da yapmalısınız.

Kahve falında terlikle gezmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında terlik tamir etmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında boklu terlik görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında terlik içinde böcek görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında terliğini unutmak garanti olacak bir yer edineceğine, yüzünün kızaracağına inanılır.

Kahve falında karda terlikle yürümek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz terliği görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına yorulur.

Kahve falında rengarenk terlik görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir