AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli terlik görmek

Kahve falında renkli terlik görmek

Kahve falında renkli terlik görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, verdiği sözleri tutacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli terlik gördüyseniz:

  • Sizi tartışmaya çeken kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında sarı renk terlik görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz renk terlik görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işarettir.

Kahve falında mavi renk terlik görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı renkli terlik görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli terlik görmek çok hayırlı işlere gireceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında renkli terlik giymek her daim temkinli olacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işarettir.

Kahve falında bayan terliği görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı terlik giymek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, böylelikle yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir