AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma sulamak

Kahve falında asma sulamak

Kahve falında asma sulamak işlerinin sarpa saracağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, büyük bir gelir toplayacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında asma sulamak gördüyseniz:

  • İşinizi, gayrimenkullerinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli bazı gelişmelerle başa çıkmanızı sağlayabilecek, daha önce düşündüklerinizin yerine geçebilecek yeni bir yol ya da yöntemle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında asma ağacı sulamak planlarının gerçekleşeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında asma sulamak gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, mutluluktan havalara uçulacağına delalettir.

Kahve falında üzüm asması görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında kara üzüm asması görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında asma bağ görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına inanılır.

Kahve falında asmada yılan görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında asma yaprağı satın almak tükenmez bir rızık elde edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil üzüm asması görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir