AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmada yılan görmek

Kahve falında asmada yılan görmek

Kahve falında asmada yılan görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına rivayet etmektedir.

Kahve falında asmada yılan gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varabilirsiniz.

Kahve falında asmada yılan görmek kimseye minnet etmeyeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz üzüm asması görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine delalettir.

Kahve falında asmadan yaprak toplamak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında asma koruk görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında asma budamak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında asma ağacı sulamak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında asma köprüden geçmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asmadan üzüm koparmak yemek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir