AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma bağ görmek

Kahve falında asma bağ görmek

Kahve falında asma bağ görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, bilincin artacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına yorulur.

Kahve falında asma bağ gördüyseniz:

  • Hemen sonuç çıkartmamalı veya ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında asma bağ görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında asma görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında asmadan düşmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında asma yaprağı toplamak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma kilit görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma fidanı dikmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında filizlenmiş asma görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, belaya ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asma ağacı sulamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir