AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma yaprağı satın almak

Kahve falında asma yaprağı satın almak

Kahve falında asma yaprağı satın almak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, dileklerinin kabul olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, işlerini toparlayacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine inanılır.

Kahve falında asma yaprağı satın almak gördüyseniz:

  • Çözülmemiş sorunları çözme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında asma yaprağı satın almak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında asma yaprağı haşlamak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı koparmak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toplanmış asma yaprağı görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında asma yaprağı görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine işarettir.

Kahve falında asma yaprağı yemek büyük sorunlarla karşılaşacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında dolmalık asma yaprağı görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir