AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara üzüm asması görmek

Kahve falında kara üzüm asması görmek

Kahve falında kara üzüm asması görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, çok zor duruma düşüleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında kara üzüm asması gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Kahve falında kara üzüm asması görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asmada kara üzüm görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, borçlarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında asma üzüm görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asmadan üzüm yemek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm asması görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil üzüm asması görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında asmada yeşil üzüm görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir