AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm asması görmek

Kahve falında üzüm asması görmek

Kahve falında üzüm asması görmek hastalıktan şifa bulmaya, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, birlikteliğe başlayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm asması gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında asmada kara üzüm görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulur.

Kahve falında asma ağacı ve üzüm görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında asmadan üzüm koparmak yemek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine işarettir.

Kahve falında siyah üzüm asması görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında asmada üzüm toplamak hüsrana uğrayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asma üzüm yemek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asmada yeşil üzüm görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir