AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma ağacı sulamak

Kahve falında asma ağacı sulamak

Kahve falında asma ağacı sulamak bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, rakiplerin üzüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında asma ağacı sulamak gördüyseniz:

  • Üzücü bir duruma içgüdülerinizle çözüm bulabilirsiniz.

Kahve falında asma ağacı sulamak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asma sulamak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde asma ağacı görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, bolluğun sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asma ağacı dikmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında asma ağacına tırmanmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak mutlu olacağı mesajlar geleceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma ağacına çıkmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine rivayet eder.

Kahve falında asma ağacı diktiğini görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir