AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma merdiven görmek

Kahve falında asma merdiven görmek

Kahve falında asma merdiven görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, gelirinin garanti olacağına, tecrübe sahibi olacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asma merdiven gördüyseniz:

  • İşleri farklı şekilde halletme biçimlerinin farkına varmanız, gelecekte işleri yapma şeklinizi değiştirmenize neden olabilir.

Kahve falında asma merdiven görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asma üzüm şırası görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işaret eder.

Kahve falında asma yaprağı istemek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına işaret eder.

Kahve falında asma yaprak sarmak sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, onu cesaretlendireceğine delalet eder.

Kahve falında tahta asma köprü görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asmadan yaprak toplamak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında asma ağacına tırmanmak uygulayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıda asma kilit görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir