AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma yaprak sarmak

Kahve falında asma yaprak sarmak

Kahve falında asma yaprak sarmak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, sıhhat ve moral bulacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, onlarla arasının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında asma yaprak sarmak gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla bazı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında asma yaprak sarmak sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı sarmak gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaprak sarmak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yaprak sarması sarmak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında üzüm yaprağı sarmak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sorunların tarihe karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı yediğini görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, masa başı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında asma yaprağı satın almak bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına inanılır.

Kahve falında asma yaprağı haşlamak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir