AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda asma kilit görmek

Kahve falında kapıda asma kilit görmek

Kahve falında kapıda asma kilit görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıda asma kilit gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Kahve falında kapıda asma kilit görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma kilit takmak yıpranacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında açık asma kilit görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, isabetli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında asma kilit ve anahtar görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında asma kilit almak iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında asma kilit görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma kilit kırmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, konforunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kapının kilitlendiğini görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir