AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmadan yaprak toplamak

Kahve falında asmadan yaprak toplamak

Kahve falında asmadan yaprak toplamak üzüleceğine, yıpranacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında asmadan yaprak toplamak gördüyseniz:

  • Değerinizin farkına varmalısınız.

Kahve falında yeşil asma yaprağı toplamak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında asma yaprağı toplamak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, hayallerin yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında asmadan yaprak toplamak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağını toplamak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, bir ömür olacağına alamet eder.

Kahve falında asma yaprağı sarması yemek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze asma yaprağı görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında dolmalık asma yaprağı görmek rızkının azalacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir