AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma yaprağı istemek

Kahve falında asma yaprağı istemek

Kahve falında asma yaprağı istemek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, başına uğursuz olayların geleceğine delalettir.

Kahve falında asma yaprağı istemek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Kahve falında asma yaprağı istemek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine işaret eder.

Kahve falında asma yaprak sarmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil asma yaprağı yemek birikmiş parasının olacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında dolmalık asma yaprağı görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında asma yaprağı haşlamak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı basmak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında asma yaprağı koparmak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına inanılır.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir